Hallgassa élőben!

Hét meccs egy hónap alatt

Zsúfolt program elé néz a Nagyváradi VSK U férfi kosárlabda-együttese, amely az elkövetkezendő egy hónap alatt hét mérkőzést játszik: ötöt a román bajnokságban, kettőt pedig a FIBA Európa-kupában.

F.Á.

Holnaptól ismét „nagyüzem van” a Nagyváradi VSK felnőtt férfi kosárlabda-együttesénél, amelynek játékosai egy rövid pihenő után megkezdik az edéseket az előttük álló hazai és nemzetközi mérkőzésekre.

Az első összecsapásukra a jövő héten kedden Csíkszeredában kerül sor, majd december 2-án, csütörtökön a Bukaresti Rapid alakulatát fogadják az Antonio Alexe Sportarénában, akárcsak két nappal később a Ploieşti VSK együttesét. Következő nemzetközi mérkőzésüket szintén hazai pályán játsszák a nagyváradiak, december 8-án ugyanis a Benfica lesz a vendégük. Ezt követően két hazai bajnoki, illetve egy nemzetközi találkozó vár még idén a Cristian Achim által felkészített váradi alakulatra: előbb Konstancán, majd Lisszabonban, a Sporting otthonában szerepelnek, az évet zárva pedig a Bukaresti Steauát látják vendégül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor


Személyes vallomással indítja szólókarrierjét Molnár Tamás (videó)
A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről és zsákutcáiról.
GCS: 1149 új koronavírusos megbetegedést jelentette
Erdélyi Olívia (SRB) fotókiállításának megnyitója
Fontos dolgot közölt Szlávik János az omikron variánssal kapcsolatban
Két olyan vezető tünetet is produkál a koronavírus omikron variánsa, amelyek még köszönőviszonyban sincsenek az eredeti vírus során tapasztalt intő jelekkel.
Több mint 13 százalékkal csökkent a forgalomba helyezett új autók száma