Felhívás

2024.05.08. 15:38

Ötödik alkalommal rendezik meg a Bihari Sakk Napját

Illusztráció

BN-összeállítás 

Alapításának negyedik évfordulóját ünnepli május 11-én a Nagyváradi Sakk Klub, erre való tekintettel negyedik alkalommal szervezik meg a Bihari Sakk Napját, amely keretében a két online sakkversenyre is sor kerül. 

Bihari Sakk Napja 2024 

Nyílt, egyéni 7 fordulós villám-sakkverseny 5 perc + 2 mp/lépés játékidővel svájci rendszerben a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. Időpont: 2024. május 11. szombat, 18 óra. Résztvevők: a chess.com sakkszerveren regisztrált Nagyváradi Sakk Klub-tagok. A klubba való belépési kérelmet a következő weboldalon lehet benyújtani: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a következő címen: https://www.chess.com/ play/tournament/4758190. Részvételi díj nincs. Díjak: oklevelek. 

Bihar megye bullet-sakk kupája 2024 

Nyílt, egyéni online bullet-sakkverseny, svájci rendszerben, 5 fordulóval. 2 perc + 1 másodperc / lépés játékidővel, a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. Időpont: 2024. május 11. szombat, 19.50-től. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné weboldalán: https://www.chess.com/play/tournament/4758195. A részvétel ingyenes. Díjazás: a Bihar megye bullet-sakk kupájának győztese címet adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában