Nyereményjáték

2024.04.23. 12:17

Nyerjen kétszemélyes belépőt a Lord of the Dance produkciójára!

A világhírű tánccsapat először lép a Nagyvárad Aréna színpadára 2024. május 23-án, csütörtökön, a Lifetime of standing ovations című jubileumi előadással. Ez alkalomból az erdon.ro egy olvasója kétszemélyes belépőt nyerhet az eseményre.

Részvételi szabály:

1. Kedvelje az Erdon Facebook-oldalát!

2. Ossza meg ezt a bejegyzést (fontos, hogy a megosztás nyilvános legyen)!

3. Jelölje meg hozzászólásban azt a személyt, akivel el szeretne menni az eseményre, valamint ugyanebben a hozzászólásban foglalja össze egy-két mondatban, hogy miért szeretne részt venni a jubileumi előadáson!

FONTOS! Egy személy csak egyszer jelentkezhet!

A nyereményjáték április 23., 13 óra és május 13., 13 óra között zajlik. A sorsolást május 13-án, 14 órakor tartjuk a random.org oldal segítségével. A két főre szóló belépőt május 14–16. között, 10-től 17 óráig lehet átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Téglavető/Dacia u. 34. szám). A nyertest bejegyzésben és privát üzenetben is értesítjük. Amennyiben a nyertes nem veszi át a nyereményt május 16., délután 17 óráig, újabb sorsolást tartunk május 17-én, délelőtt 10 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában