Gyász

2024.05.08. 07:43

Gyászhírek, május 8.

Megjelennek Emberek az életünkben, akikről azt érezzük, mindig is ismertük Őket. ISTVÁN TIBI bácsi ilyen volt. Oktatott, nevelt, szeretett. Ha kellett, fegyelmezett is, de csak amolyan atyai szigorral. Megfogta a kezünket, együtt szárnyaltunk, és soha többé nem engedte el... „Nincs halál” – mondják a bölcsek. És tényleg. Tovább él bennünk. Lelkét adta. Őrizzük! Az 1985-ben végzett tanítványai, a IV. A osztály öregdiákjai.

*

Szeretettel búcsúzunk osztályfőnökünktől, ISTVÁN TIBOR matematikatanártól. Hálával emlékezünk az együtt töltött évekre, erkölcsi tartása, szakmai tudása példaértékű volt számunkra. Bátorító, biztató szavait nem feledjük, emlékét megőrizzük. Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az Ady Endre Líceumban, 1990-ben végzett XII. A osztály közössége.

*

Fájó szívvel búcsúznak a tisztelt osztályfőnöktől, ISTVÁN TIBORTÓL az Ady Endre Líceumban, 1994-ben végzett XII. A matematika-informatika osztály diákjai. Köszönünk minden percet, amit épülésünkre fordított. Emléke legyen áldott!

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, szeretett tanárunk, ISTVÁN TIBOR elvesztése miatti mély fájdalmában. Kundi Gyöngyi, Pisti és Éva.

*

Nem múlik el az, akit szeretünk, szívünkben örökké él. Emlékezünk ID. BOKOR LÁSZLÓRA halálának 5. évfordulóján. Szerető családja.

*

Örökké tartó fájdalommal és szívünk minden szeretetével emlékezünk drága halottunkra, IFJ. BALLA SÁNDORRA halálának 12. évfordulóján. Őriz téged minden, csak a testedet vitte el az idő innen, maradt a mosolyod, lelked, szavad. Emlékezik rá édesanyja, húga, nevelt gyermeke és nevelt unokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama,  REGULI ESZTER életének 93. évében elhunyt. Temetése ma, május 8-án 15 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle lánya, unokája, unokamenye, dédunokája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában