Hallgassa élőben!

Nagyszalontára is megérkezett a Jerusalema tánckihívás

Több mint ötszázan táncoltak a népszerű dalra az Arany János Elméleti Líceum udvarán.

„A Jerusalema egy dél-afrikai előadó, művésznevén DJ Master KG szerzeménye, szövege pedig egy zulu nyelvű imádság. A táncos kihívás Angolából indult, de mára világszerte több száz szervezet, intézmény és baráti társaság készítette el a saját verzióját a videóból, amelynek célja az, hogy üzenjünk egymásnak a járvány idején. Az Arany János Elméleti Líceum diákjai és tanárai körében is nagyon népszerű a Jerusalema dallama. Olyannyira, hogy a néhány perces videó elkészítéséhez szükséges alaplépések megtanulására körülbelül ötszázan jelentkeztek: kisebb és nagyobb diákok, illetve pedagógusok. Mindannyian őszinte szívvel és szeretettel sajátították el a tánclépéseket és mozdulatokat. A piros, zöld, fekete és bordó színű pólókban táncra perdülő nagyszalontai diákok, tanítók és tanárok az életöröm és az összetartozás érzését hirdetik az alábbi videóban” – olvasható az intézmény Facebook-oldalán. A felvételt honlapunkon technikai okok miatt nem tudjuk megmutatni, de az egy nap alatt közel 300 megosztást elért videó az oktatási intézmény fenn említett Facebook-oldalán elérhető.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.