Kék hírek

2024.05.09. 18:08

Rendőrségi hírek a megyéből

Ittasan. A rendőrség elfogott május 8-án, este 20.40 órakor Tenkén egy 40 éves vasandi (Oșand) férfit, aki ittasan vezetett egy olyan személyautót, amely nincs forgalomba íratva. A férfi légalkoholszintje 1,06 mg/l volt. Eljárás indult az ügyben.
Letartóztatták. A rendőrség elfogott Mácsapusztán (Livada de Bihor) egy 21 éves helyi férfit, akit le is tartóztattak. A fiatalembert a nagyváradi bíróság két év és két hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte minősített lopás miatt. Az elítélt a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 
Bedrogozva. Egy 31 éves kiskopácsi (Copăcel) férfit vettek 24 órás őrizetbe május 8-án pszichoaktív szerek hatása alatt való járművezetés miatt. A férfit aznap reggel 8.20 órakor fogták el a 767/E jelzésű megyei úton, Váradalpáron a forgalomban, a helyszínen végzett teszt eredménye pozitív lett. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!