Támogatott tartalom

2024.05.10. 14:55

Feltette már a kérdést, mi is az a PPC?

Talán már észrevette, hogy megváltozott az energiaszolgáltatója vizuális arculata. A PPC csoporthoz tartozó két szolgáltató, a PPC Energie és a PPC Energie Muntenia új logóval rendelkezik, amely mostantól mindenhol megjelenik, a számláktól kezdve a weboldalon és az alkalmazáson át az üzletekben is. Ha kíváncsi, hogyan léphet kapcsolatba a PPC-vel, rendelkezésére áll a www.ppcenergy.ro oldal, valamint az új applikáció, a myPPC, ahol mindenféle hasznos információhoz és funkcióhoz hozzáférhet. A myPPC-vel mindent egyszerűen és hatékonyan kezelhet. Ellenőrizheti számláinak egyenlegét, megkaphatja és befizetheti villany- vagy gázszámláit mindössze néhány érintéssel a telefon képernyőjén. Regisztrálnia kell az indexét? Nos, ezt gyorsan és gond nélkül megteheti közvetlenül az alkalmazásból. A myPPC alkalmazást egyszerűen aktiválhatja online, a https://myppc.ppcenergy.ro/, címről, vagy az ingyenes mobilalkalmazás letöltésével innen: App Store, Google Play vagy Huawei AppGallery.

A PPC Energie és a PPC Energie Muntenia ellátási szolgáltatásait nem érinti a vizuális arculatváltás és az új márka bevezetése. A tarifák és a szerződéses feltételek változatlanok maradnak, és az üzletek a szokásos módon, változatlan órarend mellett működnek. Ha a személyes találkozást részesíti előnyben, a nagyváradi PPC üzletben, a Nufărului utca 28E szám alatt, a földszinten tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére.

Ha segítségre vagy további információra van szüksége, a PPC Energie Muntenia vagy a PPC Energie tanácsadója csak egy telefonhívásra van. A 021-9977-es telefonszámon (normál díjszabás, belföldről és külföldről is elérhető) a nyitvatartási időben, azaz hétfőtől péntekig 08.00–20.00 óra között (kivéve a munkaszüneti napokat) tájékoztatást kaphat a számlákról és egyenlegekről, a szerződésről, a szolgáltatások aktiválásáról, mint például az e-számlázás, és még sok másról.

Ami a számlakiegyenlítést illeti, számos kényelmes mód áll rendelkezésre – online, közvetlen fizetéssel vagy banki átutalással, sőt, akár az alkalmazáson keresztül is. Azok számára pedig, akik inkább készpénzzel fizetnének, számos üzletben (köztük a PPC Energie üzleteiben is), valamint áruházakban rendelkezésre állnak az automaták.

A PPC Energie és a PPC Energie Muntenia mintegy hárommillió lakossági, üzleti és intézményi ügyfélkörével Románia legnagyobb villamosenergia-szolgáltató vállalatai.

A 81 modern üzletből álló hálózaton keresztül a vállalatok megfelelnek a mai energiatudatos fogyasztók igényeinek: hatékonyság és fenntarthatóság. Portfóliónk így olyan hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak a vásárlóknak.

(2900)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában