Hallgassa élőben!

Olcsóbbá tesszük az áremelkedést… a nagyváradi ERA Parkban!

A mostani, szigorításokkal teli időszakban, amikor az árak az egekbe szöknek, a nagyváradi ERA Park új kezdeményezése örömtelivé teszi a bevásárlást.

Az ERA-utalvánnyal olcsóbbá tesszük az áremelkedést elnevezésű kampány október 15–22. között zajlik az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központban, amelynek során nem kevesebb mint 700 darab, egyenként 50 lejes vásárlási utalvány talál gazdára.

A „játékba” való bekerülésért legalább 200 lej értékben kell bevásárolniuk az érdeklődőknek az ERA Park bármelyik üzletében úgy, hogy az összeg egyazon pénztárblokkon szerepeljen, utána pedig jelentkezniük kell a Carrefour-galéria környékén elhelyezett információs központnál, és ott helyben nyereményben részesülnek!

A következő hétvége tele lesz meglepetésekkel és rendezvényekkel az ERA Parkban.

A múlt illata című kiállítás keretében a nosztalgiázók olyan tárgyakat csodálhatnak meg, amelyeket nagymamáink és dédnagymamáink használtak, a műkedvelők pedig részt vehetnek a Carrefour-galériában megtartandó Régiségvásáron. Továbbá október 16-án, szombaton és 17-én, vasárnap jótékonysági vásáron is részt vehetnek a segíteni vágyók, hiszen a súlyos gerinc eredetű izomsorvadásban, SMA-1 betegségben szenvedő négyéves Miruna javára adakozhatnak.

Mindegyik rendezvényen kötelező a Covid-ellenes biztonsági intézkedések betartása.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Fizetett hirdetés!

CH 14168Az erdélyikopó fennmaradása a népszerűségén múlik
Kovács Zoltán szerint az egyik legfontosabb teendő, hogy a fiatalokat megismertessék a vadászati tevékenység, a vad- és élőhelyvédelem hétköznapjaival.
Cîţu reméli, hogy még az év vége előtt megalakul az új kormány
Magyar állampolgárok figyelmébe
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) irodája regisztrációs kampányba kezdett, hogy a közelgő magyarországi népszavazáson minden magyar állampolgár részt vehessen.
Luka Modric 2023-ig hosszabbítana a Real Madridnál
A spanyol királyi gárda 36 esztendős légiósa 2012 óta játszik a madridiaknál, akikkel számos trófeát gyűjtött be.
Újabb lesújtó tragédia: meghalt a Megasztár fiatal énekese, Kandech Evelyne
Tóth Vera megható sorokkal búcsúzik a Megasztár korábbi énekesétől, Kandech Evelyne-től.