Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. október 12.

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, (…..) És szemünkben tükröződik tekintetük még, S a boldog órák drága, tiszta üdvét Fölissza lelkünk, mint virág a napfényt És élnek ők tovább, szűz gondolatként. (Juhász Gyula). BALLA ISTVÁN ZSOLTRA emlékezünk, halálának 6. évfordulóján. Szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy HORBER KATALIN (született MENYHÁRT KATALIN) tanárnő 2021. október 7-én eltávozott az élők sorából. Emléke örökké a szívünkben él. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HEIPACH GÁBORNAK és családjának szeretett felesége, HEIPACH TÜNDE korai és tragikus elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A nagyváradi Material Group Kft. vezetősége és munkaközössége.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre és anyára, HALÁSZ EDITRE (született Borsi, Biharpüspöki) halálának hetedik évfordulója alkalmából. „Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon, csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet!” Szívünkben örökké megőrizzük! Szerető férje, Sanyi, fia, Gergő és anyósa, Gizella.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, ÖZV. RÁCZ IMRÉNÉ (szül. GÖNCZI VILMA) életének 91. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése folyó hónap 13-án, azaz szerdán 14 órakor, a biharpüspöki kápolnából. Pihenése legyen csendes! A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága édesanyánk, COVLE ERZSÉBET MÁRIA életének 73. évében elhunyt. Temetése a Rulikowski temető városi kápolnájából lesz október 13-án, 15 órától. A gyászoló család.Gigadekoltázzsal csábít a tükör előtt Metzker Viki
Ezúttal is egy szexi fotóval lepte meg a rajongóit.
Az USR nem ellenfélként, hanem partnerként tekint az RMDSZ-re és a PNL-re
Szabó Istvánra emlékeztek a sakkozók
A Csongor és Tünde a Szigligeti színpadán
Szardínián pihen a szemlőhegyi házaspár
Random luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg.