tanácsok

3 éve
A közelgő téli időszak kapcsán a Bihar megyei csendőrség vezetői kifejezetten kérik: senki ne autózzon olyan útszakaszokon, amelyek le vannak zárva, akkor sem, ha téli gumik vannak a járművön, és a gyalogosforgalom elől lezárt turistaútvonalakat is hagyják ki.
6 éve
Míg az egészséges emberek szervezete viszonylag egyszerűen és gyorsan alkalmazkodik a hideghez, a betegek, a lábadozók, az idősek esetében még a csekély hőmérséklet ingadozásnak is negatív hatása lehet, tájékoztat a Bihar megyei Közegészségügyi Hatóság (DSP).
9 éve
A gyerekekre különösen veszélyes lehet a hőség miatt a kiszáradás: mindig legyen a szülőknél víz, rendszeresen itassák a gyerekeket. Az a csecsemő, akit hat hónapos koráig kizárólagosan szoptatnak, nem szükséges itatni: az anyatej minden táplálék és folyadék szükségletet biztosít.
1
A Real Madrid nyerte az El Clásicót
3-1-re győztek a vendégek.
Világjáró bölcsis: 24 hónap alatt, 24 országban járt a kétéves Poldi
Markó Leopold mindössze háromhetes volt, amikor megkapta első útlevelét. Édesanyja és édesapja már a születése előtt is járta hátizsákkal a világot, és szerették volna ezt az életformát megtartani gyerekes szülőkként is. Sikerült.
Magyar kutatóorvosok áttörést értek el a tartós izomgörcsök kezelésében
Magyarországon 100 ezer ember kezelését könnyítheti meg az új hatóanyag-jelölt.
Ilyet se láttunk még misén: nem bírta abbahagyni a nevetést a pap (videó)
Igazán cuki jelenet kerekedett abból, hogy egy 5 éves kislány félreértette a pap áldását.
Nem férfi, hanem nő írta a világirodalom egyik legrégibb szövegét
Kilenc hajdani közigazgatási okiratban bukkantak a Bullussza-rabi névre, amely nagy meglepetésükre minden esetben nőnemű személyt jelölt.