Hallgassa élőben!

Sporttevékenységekkel ünnepelték a gyereknapot

BN-összeállítás

Kihasználva a jelenlegi enyhítéseket, gyereknapi foglalkozásokat szerveztek a mezőtelegdi futballpályán június elsején. A helyi Foresta klub, a United női labdarúgócsapat és a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület által létrejött eseményen hatvan, 7 és 14 év közötti gyermek vett részt, a Foresta klub junior csoportjainak tagjai. Három külön csoportban, a gyerekek különböző versenyeken mérhették össze sportolói képességeiket, és természetesen focizhattak is. A játékokat Raul Bălăiban, a United edzője, illetve Ficuț Csaba, a United elnöke vezette le. A programot ajándékcsomagok és oklevelek szétosztásával zárták.

„Örömteli volt látni a gyerekek lelkesedését és vidámságát. Az esemény célt ért: több tucat gyerek töltötte az idejét kint, a szabadban játszva” – fogalmazott Bălăiban edző.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.