Hallgassa élőben!

Láncbaleset Fugyivásárhelynél

Fugyivásárhely (Oșorhei) külterületén, az 1-es jelzésű országúton történt közúti baleset vasárnap délután 18.50 órakor. Egy 21 éves nagyváradi nő egy személyautóval haladt Várad irányába, nem tartotta be a megfelelő követési távolságot az előtte haladó autóval szemben, emiatt nekiütközött. A második autót egy 52 éves révi (Vadu Crișului) nő vezette. A második autó az ütközés miatt egy harmadiknak csapódott, mely előtte haladt, és egy 48 éves Arad megyei férfi vezette. A harmadik autó pedig az előtte lévőnek ütközött, melynek volánjánál egy 47 éves nagyváradi nő ült. A balesetben a második autó vezetője és egy 29 éves női utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek, kórházba szállították őket. Az ügyben további vizsgálat folyik.Tragédia az ország egyik legforgalmasabb terén: haláltusáját vívta egy fiatal, senki sem segített
Borzalmas tragédia történt az aluljáróban.
Orbán Viktor fogadja Marine Le Pent
A megbeszélésen szó lesz az erős nemzetállamokra épülő Európai Unió koncepciójáról és jövőjéről is.
A digitális stressz és az okostelefon-függőség leküzdéséért
Egy új tanulmány szerint az emberek többsége változtat a közösségi médiához való hozzáállásán annak a mentális egészségre gyakorolt potenciálisan negatív hatása miatt.
A vámosok is megdöbbentek: 4350 rákot akartak az országba csempészni
A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen elfogtak két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.
2006. október 23-ról rendezett kerítéskiállítást a Nemzeti Múzeum
A Magyar Nemzet és az Index korabeli fotóiból válogató tárlat november 12-ig tekinthető meg.