Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. szeptember 15.

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak az évek.” Fájó szívvel, de örök szeretettel emlékezünk a 20 éve elhunyt drága apára, nagytatára, dédtatára, HORVÁTH ANTALRA. Nyugodj békében. Emlékét örökké őrzi szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, testvér, sógor, nagybácsi, URI KÁROLY (Hegyközpályi) életének 56. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Drága halottunkat ma, 2021.09.15-én, 15 órától, a hegyközpályi kápolnától kísérjük utolsó útjára. A gyászoló család.

*

„Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után.” Fájó szívvel emlékezünk a férjre, édesapára, apósra és JÓZSI tatára, IFJ. SANYÓ JÓZSEFRE (Szentjános) halálának 5-ik évfordulóján. Mindig sugárzott szívedből a szeretet, sokszor mosolyogtál, akkor is, ha fájt neked. Te voltál számunkra a mindenség, a sötétséget legyőző reménység. De mivel így hozta az élet, féltve őrzöm, míg élek, drága emléked. Emlékét őrzik: felesége és szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk IFJ. SANYÓ JÓZSEFRE (élt 56 évet), aki 5 éve itt hagyott bennünket. „Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag. Könnyes szemmel csak a virágot nézzük, Fájó szívvel csak rád emlékezünk. Szerető szíved pihen a föld alatt, Minden érted hulló könnycsepp Nyugtassa almodat.” Bánatos édesanyja és testvére családjával.

*

Megtört, fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, BALOGH IBOLYA JOLÁNRA (Bihardiószeg, élt 60 évet), aki ma hat hónapja hagyta itt szeretett családját. Örökké szívünkben őrizzük drága emlékét. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében drága lelke.

*

„Lelked, mint fehér galamb, Csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk Már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között A legfényesebb Te vagy. Utat mutatsz, mert szívünkben Örökké itt maradsz.” Emlékezik Rád fiad, Ferike, menyed, Elike, unokáid, Berni, Ádám, Kristóf.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett feleségemre, BALOGH IBOLYA JOLÁNRA (élt 60 évet), akit ma hat hónapja kísértem utolsó földi útjára. Szívemben még nagy a fájdalom, úgy hiányzol, hogy elmondani nem tudom. Nyugodj békében, drága Jolikám.

*

„Annyira akartam élni, A betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, De erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben Tovább élek.” Emlékezik rád szeretett férjed, Feri.

*

„Nem csak magunknak, másoknak is élünk. És másoknak is teszünk mindent, hogy »látva lássanak«, és legyünk valakié. Mindent egy titkos összekötöttség miatt teszünk. Ezt a titkos összekötöttséget úgy hívják: szeretet.” (Müller Péter) A Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum vezető- és tantestülete, munkatársai, szülői közössége, valamint diákjai fájdalommal megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva, fejezik ki őszinte részvétüket BŐDI ZSÓFIA tanárnő családjának, szeretett hozzátartozójuk halála miatt érzett fájdalmukban. Nyugodj békében, drága lélek, emléked legyen áldott!

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HAVRÁN GÁBOR kollégánknak és családjának, szeretett sógornője, BŐDI ZSÓFIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A feltámadás reményében! Az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács nagyváradi munkaközössége.Megvásárolta Roald Dahl műveinek szerzői jogait a Netflix
A streaming-szolgáltató már készíti a Charlie és a csokigyár című animációs sorozatot és a Matilda adaptációját.
Leesett a színpadról a PNL-kongresszuson részt vevő egyik küldött
Kilenc harci kutyával szállt szembe a rendőrökkel a győri drogdíler
A győri rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatnak eljárást T. Gáborral szemben. A 41 éves férfi 2019 óta foglalkozott speed előállításával. A szükséges alapanyagot, az amfetaminolajat Nyugat-Európából szerezte be, majd azt a megfelelő kémiai anyagokkal és koffeinnel feldúsítva nagy mennyiségű amfetamint készített.
USR PLUS: Nem térünk vissza a kormányba, ha Florin Cîţu marad a miniszterelnök
Elbúcsúzott a közönségtől a magyarok kedvenc színésze
Véget ért az itthon is kedvelt sorozat.