Támogatott tartalom

2023.03.27. 10:54

Saját boltot nyit Nagyváradon az Adoni Pékség!

Az Adoni Pékség már közel húsz nagyváradi üzletben van jelen, azonban hamarosan saját mintaboltot nyitnak a Decebal piacon. Az üzletben már a nyitástól le lehet adni a húsvéti rendeléseket.

A boltot április 3-án nyitják meg a Decebal piacon, a 18-as üzlethelyiségben. A 12 négyzetméteres kisbolt hétfőtől péntekig reggel 7-től délután 18 óráig lesz nyitva, szombaton pedig 17 óráig. Minden reggel friss árut szállítanak Éradonyból Nagyváradra, igyekeznek minden terméket bemutatni, és rendeléseket is le lehet majd adni.

A pékség vezetősége már jó ideje tervezi, hogy Nagyváradon is saját boltot nyisson, és ez még csak a kezdet! A Decebal piac környékén nincs partnerüzlet, ezért esett a választás erre a helyre.

A tervek szerint minden nagyváradi piacon lesz saját boltjuk, valamint igyekeznek olyan üzlethelyiségeket is keresni még, melyek közelében nincs pékség, hogy a város minden negyedében kiszolgálják a vásárlókat. A közeljövőben további saját üzletek nyitását tervezik, 10–15 ilyet szeretnének Nagyváradon és környékén, ahová mindennap friss termékeket szállítanak ki. Egyébként eddig az éradonyin kívül Székelyhídon rendelkeznek saját mintabolttal.

A nagyváradi üzletbe minden reggel frissen, szeleteletlenül szállítják majd a házi jellegű kenyereket, így aki szeretné, egyben, aki pedig úgy kívánja, szeletelten viheti haza a vásárfiát. Pékárukat is fognak hozni a boltba, de aki szeretne, előre is rendelhet mindenféle terméket.

Már a nyitástól kezdődően meg lehet kóstolni a húsvéti kalácsot és rendelést is lehet adni rá. Egy húsvéti kalács 700 grammos. Húsvét alkalmából kenyeret és egyéb pékárut is lehet rendelni.

A rendelést a nagyváradi boltban és telefonon is le lehet adni, az 0746/969-735 számon.

További részletek a Adoni Pékség Facebook-oldalán és a pékség weboldalán.

Fizetett hirdetés!

CH 17829

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában