Támogatott tartalom

2022.12.19. 12:43

Házi jellegű bejglivel és kaláccsal készül karácsonyra az Adoni Pékség

A karácsonyi bejgli, kalács és más sütemények elmaradhatatlan részei a karácsonynak és a családi összejöveteleknek. Idén az Adoni Pékség számos finomsággal készül, melyeket december 19-től lehet megrendelni.

A pékség idei különlegessége a házi jellegű bejgli, melyet finom búzalisztből készítenek. A lisztet Szilágy megyéből szerzik be, míg a többi hozzávalót Magyarországról importálják. A bejgli tojásalapú, kézzel készítik, ennek összeállítása nem gépekkel valósul meg. Ízekben is a hagyományosakat választották, diós és mákos bejglit lehet rendelni. Egy rúd bejgli ára 18 lej, ez 500 grammos.

Szintén karácsonyi különlegesség egy újragondolt fánk, amely tönkölylisztből készül, joghurtos ízesítéssel és ünnepi díszítéssel. A minimum rendelés/cím egy csomag fánk. Egy csomag fánk négy darabot tartalmaz, ennek ára 16 lej.

A pékségben továbbá házi jellegű kalácsokkal is készülnek karácsonyra. A hagyományos ízű kalácsok (diós, mákos, rahátos) 15-17 lejbe kerülnek, íztől függően, ez 800 grammos, egész rúd, de lehetőség van fél rúd vásárlására is. Készítenek továbbá csokidarabos kalácsot, bounty kalácsot, csokikrémest és egyéb különleges ízűt is, ezek 250 grammosak és 8,5 lejbe kerülnek, a mazsolás kalács pedig szintén 250 grammos, ennek az ára 8 lej. Szintén az ünnepi ajánlat része a kuglóf, ami 750 grammos és az ára 9 lej. A karácsonyi asztalról a havasi kifli sem maradhat el, így azt is készítenek nyolc ízben, többek között csokisat, mákosat, diósat, meggyeset, epreset és szilvásat is, ennek kilója 18 lejbe kerül.

A karácsonyi rendeléseket december 19-22. között lehet leadni, a kiszállítás megbeszélés alapján december 23-án vagy 24-én történik meg. A rendelést le lehet adni olyan boltokban, ahová egyébként szállít a pékség, illetve telefonon a 0746/969-735-ös telefonszámon vagy www.brutariaadoni.com weboldalon, de akár az Adoni Pékség székhelyére is ellátogathat Éradonyba, a 273-as szám alá a rendelés leadásáért. A kiszállítás a távolságtól függően felárral járhat.

A pékség meg szeretné könnyíteni azok életét is, akik karácsony hetében már sürögnek-forognak, így egy másik ajánlattal is készülnek. Az Adoni Pékségben 2022 eleje óta pizzát is készítenek, a környező településekre pedig kiszállítást is lehet kérni. A karácsonyi ajánlatuk alapján aki december 19-23. között legalább három pizzát rendel, az a negyediket ingyen megkapja.

További részletekért keressék fel a pékség honlapját vagy Facebook-oldalát, a pékségről pedig előző cikkünkben is olvashatnak: https://www.erdon.ro/helyi-kozelet/2022/12/immar-25-eves-az-adoni-pekseg. 

Boldog karácsonyt kíván az Adoni Pékség csapata!

 

Fizetett hirdetés!

CH 17829

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában