Támogatott tartalom!

2023.03.31. 10:44

Hétfőtől rendelhető az Adoni Pékség hagyományos húsvéti kalácsa!

Az Adoni Pékség minden ünnepre piacra dob egy alkalomhoz illő süteményt. Húsvétra már három éve hagyományos, tartósítószermentes húsvéti kalácsot készítenek.

Az Adoni Pékség által készített húsvéti kalács 700 grammos, kerek formájú, magas, a tetejét pedig fonás díszíti. Érdekessége, hogy tartósítószer-, valamint tojás- és zsírmentes is, így az is fogyaszthatja, aki szigorú böjtöt tart az ünnep előtti időszakban. A kalács házi jellegű, mint a legtöbb áru az Adoni Pékségben, és élesztővel készül.

A kalácsot április 3-tól, hétfőtől kezdődően lehet megrendelni mind Nagyváradon az új üzletben, mind megyeszerte a saját boltokban és partnerüzletekben. A rendelést személyesen a boltokban lehet leadni, és telefonon is a 0746-969-735 számon. Húsvétra egyébként bejglit is lehet rendelni, valamint mazsolás, diós, mákos, rahátos kalácsot és kuglófot. A húsvéti rendeléseket nagypénteken és nagyszombaton szállítják ki a katolikus és ortodox húsvét esetében is.

 

A boltot április 3-án nyitják meg a Decebal piacon, a 18-as üzlethelyiségben. A 12 négyzetméteres kisbolt hétfőtől péntekig reggel 7-től délután 18 óráig lesz nyitva, szombaton pedig 17 óráig. Minden reggel friss árut szállítanak Éradonyból Nagyváradra, igyekeznek minden terméket bemutatni. Hétfőtől kezdődően ugyanitt ingyenesen megkóstolható a húsvéti kalács és a fehér kenyér, de egyéb kóstolókkal is készülnek. A húsvéti kalácsot egyébként más üzleteikben is meg lehet kóstolni az ünnep előtti napokban.

 

További részletek az Adoni Pékség Facebook-oldalán és a pékség honlapján.

 

 

 

Fizetett hirdetés!

CH 17829

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában