Zatykó Gyula

Választás 2020 / 1 hónapja
Rendkívüli meghívottakkal zárta Zatykó Gyula az Erdélyi Magyar Néppárt választási sajtótájékoztató-sorozatát. A kéthetes intenzív kampány összefoglalójára a Néppárt nagyváradi polgármesterjelöltje Szilágyi Zsoltot, a Néppárt Bihar megyei tanácselnökjelöltjét és a EMNP országos elnökeként Csomortányi Istvánt hívta meg.
Összegzés / 2 hónapja
Realisták vagyunk, tudjuk, hogy Nagyvárad magyarsága nem képes annyi szavazatot leadni, hogy polgármestert válasszon – mondja szerkesztőségünknek adott kampányzáró interjújában Zatykó Gyula. Az Erdélyi Magyar Néppárt polgármesterjelöltje viszont azt is elmagyarázta, hogy a magyarság számára fontos alpolgármesteri beosztás megszerezhető, ha alakulata jelöltjei bejutnak a helyi tanácsba, ugyanis az alpolgármestert a megválasztott polgármester javaslatára, az új összetételű tanács fogja megszavazni.
érdekvédelem / 2 hónapja
A Bihar megyei gazdasági érdekvédelmi szervezetek által szervezett keddi találkozón megjelent nagyváradi polgármesterjelöltek mindegyike egyetértett abban, hogy szükség lenne a polgármesteri hivatalon belül egy gazdasági konzultatív tanácsra.


Kiderült: ezért csalják meg legtöbbször a nők a férjüket
Egy szexterapeuta összeszedte a nők hűtlensége mögött álló okokat.
A piacokon idősáv nélkül vásárolhat minden korosztály (videó)
Az általában szabadtéren tartott piacok lényegesen biztonságosabbak a zárt bevásárlóközpontokhoz, patikákhoz képest – magyarázta Nagy István.
Nem maradnak el a céges ünnepségek
Minden korábbinál fontosabbá váltak a közös programok, a csapatépítés.
Azt mondja a japán űrhajós, hogy a SpaceX a legjobb
Szeretne még egy negyedik űrhajóra is felkerülni.
Váradi bíró a BL-ben
Idei negyedik – korábban a Dinamo Kijev–Juventus (0–2), Atlético Madrid–Salzburg (3–2) és az Atalanta–Liverpool (0–5) összecsapásokon vállalt főszerepet – labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére készül a nagyváradi partjelző, Octavian Șovre, aki Ovidiu Haţegan játékvezető csapatát erősíti már évek óta.