Hallgassa élőben!

Rendőrségi hírek a megyéből

Ittasan balesetezett. Egy személyautóval haladt Nagyváradon hétfő este fél 10 óra körül egy 24 éves tatarosi (Brusturi) férfi, amikor nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. A férfinak nincs jogosítványa, a légalkoholszintje 1,01 mg/l volt. Személyi sérülés nem történt. A fiatalembert 24 órás előzetesbe helyezték, az ügy bíróságra kerül.

Jogosítvány nélkül. A 795-ös jelzésű megyei úton, Venteren (Vintere) hétfőn egy 31 éves vaskohi (Vașcău) férfi jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Ütköztek. Váradszentmártonban (Sânmartin) történt közúti baleset hétfő délután 19 óra körül. Egy 37 éves esküllői (Aștileu) férfi egy személyautóval haladt, majd egy kereszteződésben nem vette figyelembe a stoptáblát, így nem is adott elsőbbséget, és ütközött egy másik személyautóval, melyet egy 22 éves váradszentmártoni nő vezetett. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Karambol. Feketegyörösön (Girișul Negru) hétfő hajnalban 5 óra körül baleset történt. Egy 33 éves Dolj megyei férfi egy kisteherautóval haladt, nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, majd egy kanyarban elvesztette az uralmat a jármű irányítása felett és lesodródott az útról. A jármű vezetője és egy 33 éves női utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek. További vizsgálat folyik az ügyben.A Napraforgó lett idén Magyarország tortája
Kihirdették többek között Az ország cukormentes tortája és a Magyarország kenyere címek győzteseit is.
Brutálisat villantott egy autóban Tóth Andi
A szexi énekesnő újabb nagyon dögös képpel készült rajongóinak.
Biztos, hogy jövőre nem módosul a középiskolai felvételi módszertana
Gyönyörű képeken mutatja be Váradi Levente a magyar néptáncot
A fotográfus kötete Végtelen motívum – Hetvenéves a Magyar Állami Népi Együttes címmel jelent meg.
A nap hőse lett a vaskohsziklási tűzoltó