Hallgassa élőben!
Fotó: Illusztráció

Öngyilkos lett egy 13 éves fiú

Felakasztotta magát az otthonában egy 13 éves biharrósai (Roșia) fiú. Az esetet hétfő délután 15 óra körül jelentették az 112-es segélyhívó számon. Bár a helyszínre a mentősök is kimentek, a fiút sajnos már nem tudták megmenteni. A halál pontos okát a boncolás során állapítják meg. A helyszínre a belényesi rendőrség szállt ki, az ügyben nem merült fel, hogy a fiú bűncselekmény áldozata lett volna.

A biharrósai lakosok elmondása szerint a gyermek családjában sok volt a vita, ezért körülbelül egy héttel az eset előtt az édesanya és az egyik fiúgyermeke elment otthonról, és azóta sem tértek haza. A 13 éves fiú és egy másik fiútestvére édesapjával maradt a házban. A helyiek szerint ez a trauma válthatta ki az öngyilkosságot.Hét nagyváradi pólós a román válogatottban
Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.
Kelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.