átszervezés

7 éve
Nagyvárad- Mint ismeretes, az elmúlt időszakban átszervezték az országos adóhatóságot (ANAF) azzal az indokkal, illetve annak reményében, hogy ezáltal hatékonyabb lesz a romániai adóbehajtás, nő az adófegyelem és csökken a bürokrácia.
8 éve
Aggasztó, hogy csaknem ötmillió lejjel kevesebb pénz jut a tanügyre az idén, mondta Biró Rozália alpolgármester a pénteki sajtótájékoztatón.
8 éve
Augusztus 22-e óta több a vidéken elkövetett bűncselekmény, nő a bevetési idő és az üzemanyag-fogyasztás, a vezetők mégis hatékonynak minősítik.
8 éve
Bihar megye - Szeptembertől megszűntek a községi rendőrségi posztok, helyettük vidéki rendőrségi osztályok alakultak megyeszerte. Ennek részleteit ismertették.
8 éve
Szatmár megye — Szatmár megyében is átszervezik a postai szolgáltatások rendszerét, ami nem jelenti azt, hogy egy adott településen nem lesz postás, tudtuk meg Radu Nicoară igazgatótól.
9 éve
A Román Posta folytatja hálózata átszervezését, 450 alegységet bezár, amivel 1400 állás átszervezése jár, miután idén már 900 egységet bezárt, a hálózat most 6100 hivatallal működik.
A Semmelweis Egyetem történetét bemutató kiállítás nyílt
A klasszikus bemutatáson túl digitális eszközökkel elevenedik meg az universitas eszméje, az egyetemen folyó oktató, kutató és gyógyító munka.
Kleinheisler nincs Rossi keretében
A szövetségi kapitány kijelölte a soron következő három októberi meccsre a magyar labdarúgó-válogatott keretét.
A versenyhivatal 480 millió forint bírságot szabott ki az ÉkszerTV-re
Az adás ékszer-értékesítési gyakorlata több szempontból is tisztességtelen volt a fogyasztókkal szemben.
Győzött a tapasztalat a Bodolában
Rebrov: büszke vagyok, ahogy Magyarországot képviseljük nemzetközi szinten
A zöld-fehérek edzője kőkemény meccsre számít a Molde ellen.