ERDON Országos hírek

2018.01.18. 17:54

Ingyenes síoktatás a hó világnapja alkalmából

Ingyenes sí- és snowboardoktatáson vehetnek részt azok a 4 és 14 év közötti gyerekek, akik vasárnap, a hó világnapja alkalmából a Páring üdülőtelepi sípályákra látogatnak, tájékoztatott csütörtökön a petrozsényi turisztikai információs központ.

Ingyenes sí- és snowboardoktatáson vehetnek részt azok a 4 és 14 év közötti gyerekek, akik vasárnap, a hó világnapja alkalmából a Páring üdülőtelepi sípályákra látogatnak, tájékoztatott csütörtökön a petrozsényi turisztikai információs központ.Az üdülőtelepen 60 centiméter friss hó esett, a következő napokra szintén havazást jósoltak a meteorológusok, az A pálya kivételével mindenik felvonó működik.

"Bőségesen van hó, mesésen havazik, készítik a pályákat, és az utolsó simításokat végzik, hogy tökéletes hétvégénk legyen a Páring üdülőtelepen. A hétvégére első alkalommal olyan programmal készülünk, amely során a törpék kerülnek előtérbe. A gyerekek számára karnevált, karaokét és egyéb meglepetéseket készítettünk elő" - nyilatkozták a központ vezetői.

Az eseményt a petrozsényi önkormányzat és a Páring síiskola szervezi.

A turisták két székes felvonóval közelíthetik meg Petrozsényból a sípályákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!