Kék hírek

2024.04.29. 18:15

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Bedrogozva. A rendőrség április 28-án, 17.39 órakor elfogott a 76-os jelzésű országúton, Harangmezőn egy 37 éves szatmárnémeti férfit, aki esetében felmerült a gyanú, hogy pszichoaktív szerek hatása alatt volt autóvezetés közben. A helyszínen végzett drogteszt eredménye pozitív lett, később vérvizsgálatot is végeztek. Eljárás indult ellene.

Ittasan. A rendőrség elfogott április 28-án délután a 76-os jelzésű országúton, Dusafalván egy 43 éves nagyváradi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,56 mg/l volt. Szintén aznap Váradszentmártonban egy 69 éves bukaresti férfit fogtak el, aki szintén ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,45 mg/l volt. Április 27-én, Tenkegörbeden fogtak el egy 36 éves biharhosszúaszói férfit, akinek a légalkoholszintje 0,41 mg/l volt. Eljárás indult ellenük. 

Letartóztatták. A rendőrség 24 órás őrizetbe vett egy 50 éves bihardiószegi férfit, aki ittasan és bevont jogosítvánnyal vezetett egy személyautót. A férfit április 28-án, este 22.30 órakor fogták el Bihardiószegen, a légalkoholszintje 1,36 mg/l volt. Az ügyben vizsgálat zajlik. 

Drogosan. Egy 36 éves Ilfov megyei férfi 24 órás őrizetbe vételét rendelte el a rendőrség április 27-én pszichoaktív szerek hatása alatt való járművezetés miatt. A férfit aznap 13 óra körül fogták el Nagyváradon, a helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett, később további vizsgálatokat végeztek. Az ügyben vizsgálat zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában