Támogatás

2024.04.29. 17:57

A LEONI Románia jutalmazza alkalmazottai gyermekeinek teljesítményét

Illusztráció

BN-összeállítás

A LEONI Románia, a LEONI Csoport tagja, amely a világ egyik vezető kábelrendszer-gyártója, támogatja az oktatás iránti elkötelezettséget, és jutalmazza a dolgozók gyermekeinek teljesítményét. Így az országos értékelésen vagy az érettségin 9,50 feletti átlagpontszámot elérő diákok szülei pénzjutalomban részesülnek, a 10-es osztályzatot elérők akár 5000 lejig terjedő összegben.

„Nemcsak a kiemelkedő tanulmányi eredményeket jutalmazzuk, hanem a teljesítményt alátámasztó kemény munkát és elkötelezettséget is. Mindig is ösztönöztük a fiatalokat, az oktatásban való részvételtől kezdve a vállalaton belüli szakmai fejlődésig. Büszkék vagyunk arra, hogy a jövőt alakítjuk, és a következő romániai generáció számára az autóiparban rejlő lehetőségeket népszerűsítjük” – közölte Andrada Verdeș, a LEONI Románia országos igazgatója.

A LEONI Románia egyik legnagyobb munkáltatója, amely folyamatosan befektet a fiatalok fejlődésébe, azzal a céllal, hogy fenntartható jövőt biztosítson számukra. A vállalat a szakiskolai és középiskolai szinttől az egyetemi szintig partneri kapcsolatban áll az oktatási intézményekkel, és támogatja az oktatáshoz és a technológiához való hozzáférést, az iskolai tananyag mellett.

A vállalatról

A LEONI vezetékek, optikai szálak, kábelek és kábelrendszerek globális beszállítója, valamint kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt az autóipar és más iparágak számára. A vállalatcsoport 27 országban mintegy 95.000 embert foglalkoztat, és 2022-ben 5,1 milliárd euró árbevételt ért el.

2000 eleje óta a LEONI a kiválóság támogatója Romániában. A közel 12.000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat, amely 2022-ben 70 millió euróval járult hozzá az állami költségvetéshez, az ország egyik legnagyobb munkaadója. A LEONI Románia portfóliójába a világ vezető autógyártói tartoznak, és közel 3000 beszállítója helyi cég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában