ERDON Helyi sport hírek

2012.04.05. 12:37

Legyen díszpolgár Szakadáti László!

Kedves, meleg hangú levél, benne kitűnő javaslat érkezett szerkesztőségünk címére a napokban. Ebből idézünk az alábbiakban.

Kedves, meleg hangú levél, benne kitűnő javaslat érkezett szerkesztőségünk címére a napokban. Ebből idézünk az alábbiakban.

„Olvasva a városunkban megrendezendő férfivízilabda klubcsapatok Bajnokok Ligája négyes döntőjéről (amit főleg Szakadáti Lászlónak köszönhet a váradi sportszerető közönség!), bátran elmondhatjuk: nagy kitüntetés ez városunknak, mivel ilyen rendezvényeket fővárosnak illik lebonyolítani. Egy ötlet villant föl bennem, amit most megosztok önökkel, éspedig: Szakadáti László számtalan esetben bizonyította, hogy nem felejtette el szülővárosát, segítette annak sportéletét, amit beosztásánál fogva megtehetett Váradért, azt mindig meg is tette. Arra gondoltam, hogy egy ilyen ember aki mindig büszkén vallja honnan származik, megérdemelné, hogy Nagyvárad díszpolgári címével tüntessék ki”.

Kérés kitüntetésre

„Szakadáti igazán jogos lenne erre a címre, mert közismert tény, hogy jó néhány olyan díszpolgára van Váradnak, akik semmit sem tettek e városért, csupán politikai alapon, talán érdemtelenül kapták a rangos kitüntetést. Gondolom sokan, például Biró Rozália alpolgármester-asszony vagy Delorean Gyula városi tanácsos is terítékre keríthetné ötletemet egy tanácsülésen, és sikerülne a díszpolgári cím odaítélése-átadása Szakadáti Lászlónak amikor itt tartózkodik a döntő torna lebonyolítása alkalmából” – írja István Tamás olvasónk. Részünkről annyit teszünk hozzá ötletéhez, hogy azt teljes mértékben támogatjuk!

Szántó L. Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!