ERDON Helyi sport hírek

2012.04.25. 19:24

A Final Four kapujában

Május 11-én és május 12-én a nagyváradi Ioan Alexandrescu Sportuszoda ad otthont a vízilabda Bajnokok Ligája döntő tornájának.

Május 11-én és május 12-én a nagyváradi Ioan Alexandrescu Sportuszoda ad otthont a vízilabda Bajnokok Ligája döntő tornájának.

 

Szerda délelőtt az Európai Úszóliga igazgatója, Szakadáti László, Marco Biri menedzser és Florin Birta, a Nagyváradi Városi Sportklub vezetője sajtótájékoztatón számoltak be a rendezvény előkészületeiről. Szakadáti megtekintette a helyszínt, és elégedetten nyilatkozott a további részletekről is, kijelentve, biztos abban, hogy nem lesznek gondok a rendezéssel. Azt viszont nem tudta/tudja megjósolni, melyik két csapat játsza majd a döntő összecsapást. „Csak az a biztos – mondta –, hogy a döntő egyik résztvevője biztosan horvát csapat lesz, hiszen a Rijeka és a Mladost egymás ellen játszik, ugyanakkor nagy csatára számítok a Vasas és az olasz Pro Recco közötti mérkőzésen is.”

Növelik a nézőteret

A Ioan Alexandrescu Uszoda befogadóképessége mintegy 1800 ülőhely lesz, miután a medence két végében a vízre építenek póttribünöket. Minden csapat számára 200-200 jegyet biztosítottak, ám a Vasas jóval többet kért, s ha maradnak jegyek más együttesektől, azt elosztják az ő részükre – mondta Florin Birta. A pénteki két elődöntő mérkőzésre a belépőjegy 50 lej lesz, míg a döntőt és a kisdöntőt 75 lejért, az öt év alatti gyerekek pedig díjmentesen tekinthetik meg a találkozókat. A jegyeket elővételben május 7-től a VSK klub székhelyén, a Városháza épületében árusítják, majd pedig a helyszínen. A torna műsora, május 11., péntek, 18 óra: Pro Recco–Vasas; 20 óra: Mladost Zagreb–Primorje Rijeka. Május 12., szombat,18 óra: kisdöntő; 20 óra: döntő, majd díjátadás.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!