Fekete-Körös-völgy

2 hónapja
Rövidnek ígérkezett a megyei önkormányzat képviselő-testületének múlt pénteki rendkívüli közgyűlése, de végül a repülőtér helyzete kapcsán fellángolt vita miatt közel egy órát tartott.
2 hónapja
Az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) azonnali, sárga jelzésű viharriasztást adott ki vasárnap délután Bihar megyére. A riasztás szerint villámlásra, 55 km/h órás széllökésekre, záporokra lehet számítani.
4 hónapja
Mindazoknak, akik új gépkocsi vásárlását tervezik, de azoknak is, akik szenvedélyesen szeretik az autókat, illetve olyan cégeknek, amelyek jó megoldást keresnek a szállítmányozás területén, alkalmuk nyílik egy jó üzletkötésre a Tiriac Auto Karavánon, Belényesben.
4 hónapja

Az egyházi és világi meghívottak, a bölcsődébe járó gyermekek és szüleik, valamint az ott dolgozók részvételével tartották meg a nagyváradi Csillagocska bölcsőde avatóünnepségét múlt pénteken.

1


Porig égett egy menedékház a Kudzsiri-havasokban
Leégett szombatra virradóan egy menedékház a Kudzsiri-havasokban, a tűz átterjedt két másik közeli épületre is, áldozatok nem voltak – tájékoztat a Fehér Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).
Az inzulinpumpa a legjobb az 1-es típusú cukorbetegeknek
Január elseje óta a gyerekek és a nappali tagozatos tanulók 98, a felnőttek 80 százalékos támogatással juthatnak hozzá az eszközhöz.
Maria Joao portugál énekesnő Magyarországra jön
Az Ensemble Darcos kamarazenekarral közös lemeze, az Agora muda tudo anyagával és Schubert Pisztrángötösének újraértelmezésével lép fel.
Gesztesi Márkó lett a családfő édesapja halála óta (videó)
Azt szeretné, ha apja, Gesztesi Károly büszke lenne rá.
Tizedik lett a Scsetyinyina, Magyar páros
A magyar duó megtartotta pozícióját.