Tisztújítás

2024.03.05. 09:14

Magyarremetén is megtartotta közgyűlését az RMDSZ

Forrás: RMDSZ

Magyarremetén, március 2-án, a polgármesteri hivatal gyűléstermében szervezte meg a körzeti RMDSZ a beszámoló és küldöttjelölő közgyűlését. A gyűlést Bálind György RMDSZ elnök, alpolgármester és Borsi Lóránt megyei ügyvezető elnökhelyettes vezette. A közgyűlés a tevékenységi beszámolóval vette kezdetét, melyben az elnök rámutatott a helyi RMDSZ sikereire, mely a jó csapatmunkának is köszönhető. Számtalan Tulipán-kalákát szerveztek úgy a temetőkertben, mint a református egyháznál, valamint a közterek karbantartásán és több sikeres közösségi rendezvényen is túl vannak. Népi kultúra és hagyományőrző napot tartottak a Fekete-Körös-völgyi napok keretében, de megszervezték a karácsonyi ajándékosztást is. Megrendezték az elmúlt egy évben a hagyományos disznótoros borkóstolót, a húsvéti bált, nótaestet, karácsonyi bált és ez alkalommal sem maradt el a Magyar Szilveszter rendezvény. A református egyházközséggel közösen gyermektábort szerveztek, valamint az RMDSZ támogatásának köszönhetően folytatták a középkori templom felújítását is.

A beszámoló után megválasztották a megyei küldötteket Bálind György és Tamás Mihály személyében. Zárásként Borsi Lóránt gratulált a csapatnak és sok sikert kívánt a jövőbeli munkához is, külön kiemelve az idei választásokon való jó szereplés fontosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában