Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. június 15.

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára és nagymamára, NAGY GYÖNGYIRE (szül. BÓNIZS), kinek szerető szíve ma egy éve megpihent. Nem láthatjuk kedves mosolyát, két szorgos keze nem ölel már. Soha el nem múló fájdalommal emlékezik rá férje, Imre, gyermekei, Imre, Mónika és Gyöngyi, vejei, Sándor és Walter, imádott unokái, Eszter és Lóránt. Emléke legyen áldott.

*

„Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom.” (1 Korinthus 13) Megtört szívvel tudatom, hogy egyetlen testvérem, NAGY LÁSZLÓ hosszú szenvedés után, 70 éves korában elhunyt. Búcsúzik tőle testvére, Sándor, sógornője, Rózsika, valamint Enikő, Zoltán és Levente családjaikkal. Nyugodjon békében!

*

Megrendült lélekkel, mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett apa, férj, nagyapa, HAMAR LAJOS életének 81. évében elhunyt. Temetése június 15-én, 13 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága jó férjem, BÍRÓ MIKLÓS temetésén részt vettek. Bánatos felesége és családja.

*

Múlhatnak az évek, de az emlékek élnek. Fájó szívvel emlékezünk ID. MARCZIN GYULÁRA (Csokaly) halálának 16. évfordulóján. A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Nyugodj békében! A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szüleimre, BERECZKI ERZSÉBETRE, aki 6 éve, és BERECZKI SÁNDORRA, aki 13 éve távozott az élők sorából. Lányuk, Erzsike, vejük, Ervin. Nem az a bánat, mely fáj, melytől könnyes lesz a szem, hanem az, amit hordozunk egy életen át némán, csendesen.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyámra, MÂNDRU IULIANÁRA halálának 18. évfordulóján. Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, Ha bajban vagy, megfogja a kezed. Mikor rád gondolok, lehunyom a szemem, Szeretném azt hallani, hogy azt mondod nekem: Ne sírj! Itt vagyok veled, nem mentem el, Csak a csillagok közt járok, és éjszakánként álmotokban Istennel együtt vigyázok rátok! Nyugodj békében, drága lélek! Emlékedet szívünkben őrizzük, amíg élünk! Szerető családja.

*

„Néha porszem, Néha Isten, Néha semmi hatalmad sincsen.” Szomorú szívvel közöljük a 61 éves TOKAY ÉVA barátnőnk elhunytát. Hamvainak elbúcsúztatása június 16-án, szerdán lesz a Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközség Múzeumtermében, 17 órakor. Közvetlen barátnői szívében sokáig élni fog emléke.

*

Halálának 17. évfordulóján emlékezünk az anyára, anyósra, nagymamára, dédanyára, BORSI ELEKNÉRE (szül. BUDA PIROSKA, Érbogyoszló). „Mert a kiszabott esztendők letelnek, és én útra kelek, és nem térek vissza. Lelkem meghanyatlott, napjaim elfogynak, vár rám a sír.” (Jób, 16) Emlékét szívünkben őrizzük, pihenése legyen csendes! Nyugodjon békében! Fiai és családjaik.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, LACZIKÓ TERÉZIA életének 89. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése ma, június 15-én, 13 órakor a gyantai temetőben. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! A gyászoló család.Olasz Anna a 4. helyen végzett 10 kilométeren
Olasz Anna a negyedik helyen végzett 10 kilométeres nyílt vízi úszásban a tokiói olimpián. Az aranyérmet a brazil Ana Marcela Cunha szerezte meg, a második a riói győztes holland Sharon van Rouwendaal, a harmadik az ausztrál Kareena Lee lett.
A Napraforgó lett idén Magyarország tortája
Kihirdették többek között Az ország cukormentes tortája és a Magyarország kenyere címek győzteseit is.
Brutálisat villantott egy autóban Tóth Andi
A szexi énekesnő újabb nagyon dögös képpel készült rajongóinak.
Biztos, hogy jövőre nem módosul a középiskolai felvételi módszertana
Gyönyörű képeken mutatja be Váradi Levente a magyar néptáncot
A fotográfus kötete Végtelen motívum – Hetvenéves a Magyar Állami Népi Együttes címmel jelent meg.