Hallgassa élőben!

Egy újabb nosztalgikus esemény: A múlt illata a nagyváradi ERA Parknál

A Játékmúzeum után most egy múltidéző kiállítást csodálhatnak meg mindazok, akik a napokban betérnek a nagyváradi ERA Parkba.

 

A múlt illata – Mindennapi élet 1900–1950 között címet viselő kiállítást az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központban lehet meglátogatni október 13-a és november 7-e között.

A műkedvelők megcsodálhatják azt a több száz tárgyat, amelyeket nagymamáink és dédnagymamáink használtak a mindennapokban, a XX. század első felében.

Játékok, háztartási eszközök, rádiókészülékek, ventilátorok, régi fényképek, fényképezőgépek és sztereoszkópok (a sztereogramok lejátszására szolgáló optikai eszköz, amely megkönnyíti a képek megjelenítését), csupán néhány a kiállított tárgyak közül, amelyeket naponta 9 és 21 óra között meg lehet tekinteni a kereskedelmi központ kupolája alatt.

Az eseményre a bukaresti Játékmúzeum Egyesülettel való együttműködésben kerül sor. A belépés ingyenes mindenkinek, a COVID-19 terjedése elleni biztonsági intézkedések szigorú betartása mellett.

Mint ismeretes, a védőmaszk helyes használata (az orrot és a szájat elfedve) kötelező a nagy-váradi ERA Parkban is, mint ahogyan a távolságtartás is.

A zöldigazolvány nem kötelező az ERA Parkba való belépéshez, csupán az élelmiszer-árusító részlegre, a sportterembe vagy a játszótérre való belépéskor.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

CH 14167Gigadekoltázzsal csábít a tükör előtt Metzker Viki
Ezúttal is egy szexi fotóval lepte meg a rajongóit.
Az USR nem ellenfélként, hanem partnerként tekint az RMDSZ-re és a PNL-re
Szabó Istvánra emlékeztek a sakkozók
A Csongor és Tünde a Szigligeti színpadán
Szardínián pihen a szemlőhegyi házaspár
Random luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg.