Hajdú-Bihar

2008.08.10. 17:24

Sztárvendégek sokasága és kiváló hangulat

<p>A Kossuth-tér a koraesti órákra megtelt emberekkel, ugyanis fináléjához érkezett Hajdú-Bihar megye legnagyobb, kilenc állomásos médiaturnéja, a Napló Nyár 2008 – Rádió Fun Party Terasz. <DIA width="900" height="700" alt="Napló Nyár 2008.08.10."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Napl__Ny_r_2008_08_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Napló Nyár 2008.08.10." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA>&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Napló nyár II 2008.08.10."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Napl__ny_r_II_2008_08_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Napló nyár II 2008.08.10." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Bár az időjárás többször is a gonosszabbik arcát mutatta felénk, az énekesek, a fellépők, és persze a nagyszerű közönség is megmutatta, hogyan bulizunk mi itt Debrecenben. Elsőként a Gonzó csapott a húrok közé, a helyi csapat minden turnéhelyszínen remek hangulatú koncertet adott, nem volt ez másként most sem, az ováció nem maradt el.

Kasuba L. Szilárd, a Rádió Fun, és a party terasz állandó műsorvezetője saját számaival – köztük egy új szerzeménnyel – táncoltatta meg a közönséget, miközben a nap is előbújt a felhők mögül. Iván csak nemrég tűnt fel a zenei életben, első klipje nagy sikerrel fut már a hazai csatornákon. A szombati koncerten megmutatta nekünk, hogyan is rázza a csípőjét egy igazi latin táncos.

 

Ez az, megszereztem!

A férfiak körében óriási sikert arattak a bikinis táncoslányok és a fürdőruhabemutató, eközben Szilárd rajongók gyűrűjében osztogatta a színpad mögött az autogramokat.

A tömegből ekkor már kitűnt egy molinó, rajta felirat : Balázs Pali. A jól simert számaira tomboltak az emberek, de az új albumról bemutatott nótiák is sikert arattak, a sikításversenyben pedig 5-ös osztályzatot kapott a nagyérdemű.

Vissza, vissza, vissza – kántálták egy emberként a koncert végén, ilyen hívásra nem mondhatott nemet a göndör hajú énekes, és ráadásként még elénekelt két dalt. „Ez az, megszereztem! ” – kiabált egy kisfiú a színpad mögött, kezében a kincset érő Balázs Pali dedikálással. Ő pedig türelmesen osztogatta névjegyét lapra, kézre, mellkasra egyaránt.

 

Mozogtak a csípők

Ezalatt a színpadon már szólt a török zene, libbentek a kendők és köröztek a csípők, a hastáncbemutató elkezdődött. Színes ruhákban táncoltak kicsik és nagyok, élvezetes műsort adtak a lányok. Közben megérkezett az este egyik legnagyobb sztárvendége, Tóth Vera, aki ismét megmutatta nekünk, milyen gyönyörű hangja van. Egyszerre néma csend lett.

Mindenki áhítattal hallgatta az öt éve elhunyt Cserháti Zsuzsa egyik legszebb számát, a Hamu és gyémántot. A hasonlóság kísérteties volt. De aztán bulisabb dalok következtek, Verának sikerült megtáncoltatnia kicsit, nagyot, fiatalt és időset egyaránt.

Az örök ifjú Zoltán Erika számait kívülről fújta a közönség, a repertoárból most sem hiányozhattak a régi kedvencek, úgy mint a Szerelemre születtem. Utolsó fellépőként ragadott mikrofont Kefir, az egykori V-Tech együttes frontembere. A hangok közül, az első sorból lányok sikítása hallatszott ki. Az énekes – hogy a hangulat még jobb legyen – lejött a közönség közé, és megénekeltett egy-egy embert. A buli hajnal egy óráig tartott, és nyugodtan mondhatjuk: Így bulizink mi!

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Platán-Kelet roadshow
  • Roadshow Püspökladányban
  • Ráadás mindegyik sztártól
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!