ERDON Helyi sport hírek

2011.12.06. 15:58

Év végén a Bihorul ISK sportolói

Kedd délelőtt sajtótájékoztatón számolt be Dan Matei, a Bihorul Sportközépiskola igazgatója a tanintézet diáksportolóinak eredményeiről.

 

Egyáltalán nem dicsekvően, ám büszkén mondta el az igazgató, hogy jó eredményekben igen gazdag esztendőt zárnak az idén, hiszen sportolóik között kadétkorú világ- és Európa bajnokok (Ligia Grozav magasugró, illetve Larisa Florian cselgáncsozó) koptatják az iskola padjait! Szólt a cselgáncsozókról, akik a nage no kata országos páros versenyben bizonyítottak: a Farkas Bertalan, Georgiana Pantea duó az első-, a Kanalas Paula, Patricia Petras kettős második lett.

 

Alc.Bemutatkoztak az úszók

 

A Karácsony Kupán alig pár hónapnyi gyakorlatozás után eredményesen mutatkoztak be Petre Gepian úszóedző tanítványai is. Az 1996-ban született Alex Avram gyorson és háton negyedik volt, akárcsak Diana Popa (2001). Kun Brigitta (2001) és Bartók Zsanett (2003) hátuszásban ötödik lett, szintén ők gyorson hatodik helyen végeztek. Andrei Dudău (1996) és Maria Caraban (2001) hátúszásban szereztek egy-egy hetedik helyezést.

Szatmárnémetiben a Szatmár Kupa kötöttfogású birkózó versengésen Valentin Munteanu (66 kg), Iulian Ciuta (50 kg) és Mihai Neagotă (100 kg) második, Buzás Pál (59 kg) és Andrei Bara (53 kg) pedig harmadik lett. Ifjúsági röplabda meccsen: Bihorul ISK–Oţelul Roşu 3–1.

 

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!