ERDON Helyi sport hírek

2010.03.10. 11:36

Egy váradi kosras az All Star-válogatottban

<p>Bihar megye - Titus Nicoară (jelenleg Szászedgyesi Gaz Metan) révén egy nagyváradi születésű kosárlabdázó is bekerült az idei All Star-gálán résztvevő Észak válogatottjába.</p>

Mint arról már több ízben is írtunk, március 16-án a nagyváradi Antonio Alexe Sportarénában rendezik meg az idei férfikosárlabda All Star-gálát, amelyen a román élvonalban érdekelt együttesek – a szurkolók által legjobbnak látott, s ezáltal legtöbb szavazatot kapott – játékosai mérkőznek meg. Az Észak–Dél gálán részt vevő együttesekben öt külföldi és hét román kosaras szerepelhet, s a szabályok szerint egy román játékosnak mindkét mérkőző alakulatban végig kell játszania az összecsapást. A hét elején lezárult a szavazás, s napfényre derült annak a 24 játékosnak, illetve négy trénernek a neve, akik a jövő héten kedden minden bizonnyal elkápráztatják a váradi szurkolókat

Résztvevők

Észak válogatottjába beválasztották a nagyváradi születésű, jelenleg a Szászmedgyesi Gaz Metant erősítő Titus Nicoară-t, mellette a jelenleg Váradon játszó Andelko Mandics, illetve edzősködő Cristian Achim is ott lesz a gálán az Észak válogatottjában. De lássuk a csapatokat, Észak: Cooley (Marosvásárhely), Brown (Nagyszebeni Atlassib), Dumitrescu (Medgyesi Gaz Metan), Chetreanu (Kolozsvári Mobitelco), Haiduc (Atlassib), Lawrence (UMobitelco), Silvăşan (Mobitelco), Nicoară (Gaz Metan), Mandics (Nagyváradi VSK), Păltinişanu (Temesvári Elba), Drăguşin (Gaz Metan), Krstanovics (Mobitelco). Edzők: Petricevics (Elba) és Achim (Nagyváradi VSK). Kezdőötös: Cooley, Dumitrescu, Lawrence, Mandics, Krstanovics.

Dél: Fometescu (Bukaresti Dinamo), Paul (Piteşti-i BCM U), Basset (Craiovai VSK), Mandache (Otopeni-i SK), Jackson (Piteşti), Cepulis (Ploieşti-i Asesoft), Santana (Bukaresti VSK), Burlacu (Asesoft), Căruţaşu (Asesoft), Căpuşan (Rovinari-i Energia), Griffith (Asesoft), Trim (Rovinari). Edzők: Arnautovic (Asesoft) és Evans (Rovinari). Kezdőötös: Basset, Jackson, Cepulis, Căruţaşu, Griffith.

Jegyárúsítás

A múlt hét közepétől megkezdték a jegyek árusítását az All Star-gálára. Egy belépőjegy ára 10 lejbe kerül, s a következő helyeken szerezhetők be: a Lotus Center információs irodájában naponta 17–20, illetve a Városi Sportklub Primăriei (volt Teleki) utca 3. szám alatti (az egykori kantin helyén) székhelyén, naponta 9–16 óra között. A szervezők a találkozó teljes bevételét a Dr. Gavril Curteanu onkológiai klinika gyermekosztályának ajánlják fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!