Hallgassa élőben!
Fotó: alesdonline.ro

Nem volt balesetmentes a hétvége megyénkben

Úgy tűnik, a korlátozások enyhítésével sokan elindultak kirándulni, vagy csak örültek a maszkmentes szabad levegőnek és kikívánkoztak a négy fal közül. Ennek következményeképpen a hétvégi közúti balesetek száma is megnőtt.

Réven szombaton súlyos baleset történt, egy 39 éves férfi felborult egy ATV-vel, mikor kikerült egy kátyút. A balesetet 13 óra körül jelentették be, férfit mentőhelikopterrel szállították a nagyváradi sürgősségire. Mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett, az állapota stabil.

Szombaton Nagyváradon, a Crișul áruház előtt történt gázolás, Vársonkolyoson fejsérülést szenvedett egy férfi, Váradalpáron (Alparia) pedig közúti balesetnél vált szükségessé a közbelépés. Madarászon (Mădăras) szintén autóbaleset történt, a sérülteket a helyszínen ellátták: egy anyát a gyermekével, és egy férfit, akik elutasították a kórházba szállítást.

 Ezek a delta variáns jellemző tünetei
Fejfájásról, torokfájásról és orrfolyásról számolnak be leggyakrabban az új típusú koronavírussal fertőzöttek.
Újra fenyegetik az iszlámot kritizáló tinit – Úgy véli, már nem sokáig lesz életben (videó)
A vallást kritizálta, tönkrement az élete.
Ismét a bukaresti törvényhozás elé viszik az EMSZ képviselői a Székelyföld autonómiatervezetét
Ismételten a bukaresti törvényhozás elé viszi Székelyföld autonómiatervezetét Kulcsár-Terza József, társkezdeményezőként pedig – aláírásával is – támogatja azt képviselőtársa, Zakariás Zoltán. Az Erdélyi Magyar Szövetség parlamenti képviselői erről a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Regionális önkormányzati munkacsoport-ülésén beszéltek Budapesten, a magyar Országgyűlésben.
Fizetésnapon rabolták ki a cégvezetőt, 33 milliót vittek el tőle (videó)
A banda tagjai folyamatosan figyelték az üzletembert, akiről tudták, hogy aznap sok készpénzt tart magánál. Amikor kilépett a lakásból, ketten rátámadtak.
Rendőrségi hírek a megyéből