Hallgassa élőben!

Bihar megyei rendőrségi hírek

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 122 büntetést osztott ki, összesen 44.035 lej értékben. Elvettek továbbá négy jogosítványt és hét forgalmi engedélyt. A biztonsági öv használatának elmulasztásáért 23 büntetést adtak, 22-őt nem kijelölt helyen való megállásért, hármat szabálytalan előzésért, 74-et pedig egyéb kihágásokért.

Ittasan. Szalárdon szerda este ittasan vezetett egy személyautót egy 50 éves helyi nő, a légalkoholszintje 1,03 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogsi nélkül. Jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót Tisztásfalván (Curățele) egy 50 éves helyi férfi. A férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették. További vizsgálat folyik az ügyben.

Letartóztatások. A rendőrség letartóztatott szerdán egy 47 éves nagyváradi férfit, akit a váradi bíróság egy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy védelmi határozat áthágása miatt. Szintén aznap egy 35 éves nagyváradi nőt is letartóztattak, akit két év és két hónapra ítéltek minősített lopás miatt. Szerdán még egy szászfalvai nőt is rácsok mögé helyeztek, az élesdi bíróság egy év és három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte lopás miatt. Mind a három személy a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje


Női kézilabda-vb: a csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A mezőny legeredményesebb játékosa 13 lövésből 11 góllal Klujber Katrin volt.
Legálissá tennék az összes személyes célra tartott kábítószert Torontóban
Az intézkedéssel a drogtúladagolásban elhunytak számát szeretnék csökkenteni.
Orbán Viktor: adni jó!
A kormányfő több fényképet is megosztott a Facebook-oldalán, az Adventi készülődés című albumában.
Majd' 15 centis farkasnyomot találtak a friss hóban a Börzsönyben
A hírről az Ipoly Erdő Zrt. számolt be Facebook-oldalán, egy fotót is mellékeltek hozzá.
Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon
A határsértések jellemzően csoportosak és erőszakosak, és a téli időszak ellenére sem csökken az érkezők száma – mondta Bakondi György.