Színház

2020.01.14. 16:40

Hétvégén irány a Szigligeti Stúdió!

Ezen a hétvégén a Szigligeti Stúdióban bemutatott népszerű előadásokkal várja nézőit a Szigligeti Színház: január 18-án, szombaton 17 órától Sławomir Mrożek Tangó, január 19-én, vasárnap 19 órától pedig a Füst Milán által írt Catullus című kamara-előadásokat tűzi műsorára a teátrum.

A Tangó című előadás egy olyan család történetét dolgozza fel, amelyben több generáció lakik egyazon házban. A nagyszülők, szülők és gyermekeik hétköznapjait különböző életfelfogások közötti konfliktus határozza meg. Az előadás nagyszerűsége, hogy a szerző a generációs különbségekre jó adag abszurd humorral reflektál, mindeközben pedig fontos igazságokat fogalmaz meg arról, hogy hogyan tudnánk jól egymás mellett élni.

Füst Milán Catullusa a Szigligeti Stúdió két termében játszódik. Az eredetileg a Krisztus előtti Rómában játszódó történetet Hargitai Iván rendező a múlt század húszas éveibe helyezte át, a történet alapvető kérdése azonban örök: hogyan befolyásolják a szerelmet és a szerelmesek életét a szövevényes játszmák?

Az előadásokra jegyek a színház jegypénztárában vagy online, a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!