Ünnepi program

2024.04.29. 13:13

Múzeumi nyitvatartás

Fotó: Alexandru Nițescu

A nagyváradi Körösvidéki Múzeum főépülete, a várban működő várostörténeti részleg, az Ady Endre, az Aurel Lazăr és a Iosif Vulcan emlékmúzeumok, valamint a révi Zichy-cseppkőbarlang május 1-jén és május 2-án látogathatóak lesznek. Május 3-án, 5-én és 6-án az említett intézmények zárva lesznek, kivéve az Ady Endre Emlékmúzeumot, amely május 3–5. között nyitva tart, 10-től 18 óráig. Május 4-én a múzeum főépülete, a várostörténeti részleg, az Aurel Lazăr és a Iosif Vulcan emlékmúzeumok, illetve a révi barlang is a megszokott órarend szerint működik.

A Bihar Megyei Műemlékvédő Alapítvány (Oradea Heritage) fennhatósága alá tartozó intézmények, így a Darvas–La Roche-ház, a neológ zsinagóga, a Zsidó Történeti Múzeum, a Szabadkőművesség Temploma, illetve a nagyváradi városháza tornya május 1–6. között a következő program szerint várja a látogatókat: május 1–3. között, szerdától péntekig 10–18 óra között; május 4-én, szombaton 10–14 óra között; május 5-én, az ortodox húsvétvasárnap és május 6-án, húsvéthétfőn a létesítmények zárva tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában