Arad megye

2024.04.29. 10:41

Üldözőbe vették, majd megbilincselték a rendőrök egy kaotikusan közlekedő autó ittas vezetőjét

Illusztráció

Agerpres

Üldözőbe vették, majd megbilincselték a rendőrök egy kaotikusan közlekedő autó ittas vezetőjét. Az eset az Aradot Temesvárral összekötő 69-es országúton történt.
Az Arad megyei rendőrség tájékoztatása szerint több gépkocsivezető is jelentette a 112-es egységes hívószámon, hogy egy személyautó kaotikusan közlekedik Temesvár felől Arad irányába.
A közlekedésrendészet egyik egysége beazonosította az akkor éppen a forgalommal szemben közlekedő járművet és üldözőbe vette. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, csak úgy sikerült feltartóztatni, hogy elállták az autó útját. A 48 éves zarándi férfit a helyszínen megbilincselték. Leheletében 1,08 mg/l légalkohol-koncentrációt mutatott ki az alkoholszonda.
A férfi ellen büntetőeljárás indult ittas vezetés miatt, és 2145 lejes bírságot is kapott, mert nem engedelmeskedett a rendőri jelzésnek és mert forgalommal szemben haladt. Az eljárás lezárultáig ugyanakkor felfüggesztették a jogosítványát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában