Job Expo

2024.03.25. 08:25

Az ATP Motors is munkaerőt keres a Nagyvárad Job Expón

Több száz álláslehetőség szerepel a Nagyvárad Job Expo állásbörze tavaszi rendezvényének kínálatában.

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo újabb kiadása, amelyre 2024. április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett) az álláskeresőket, valamint a munkaerőt kereső vállalatokat várja.

Az ATP Motorsnak 16 felsőfokú végzettséggel vagy képesítéssel rendelkező munkavállalóra van szüksége. A társaság hat autószerelőt, egy autóértékesítési tanácsadót, két közúti járműmérnököt, két szerviztanácsadót, két villanyszerelőt/diagnosztikai technikust, egy szervizkoordinátort és két szerelőasszisztenst keres.

Azok, akik az ATP Motors csapatának tagjai lesznek, lehetőséget kapnak arra, hogy egy kiváló, elismert autókereskedésben dolgozzanak, szakmai fejlődési és előrelépési esélyük van a vállalaton belül, a munkakörnyezet dinamikus és ösztönző, a fizetési csomag pedig fix fizetésből és vonzó teljesítményalapú jutalékokból áll.

 

Az ATP Motors 2010 óta működik a nagyváradi piacon mint a tekintélyes Mercedes-Benz és Mazda márkák hivatalos központja. Az ATP-csoport részeként ma a Mercedes-Benz járművek hivatalos szervizközpontja, a Mazda hivatalos értékesítési és szervizközpontja, valamint az ATP Trucks hivatalos szervizközpontja.

„Az évek során változatlan maradt az a küldetésünk, hogy ügyfeleinknek kiváló járműveket és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Ezért fontos, hogy folyamatosan dolgozzunk szolgáltatásaink javításán. A fenntartható üzlet építésére és az etikus kapcsolatok kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel és munkatársainkkal egyaránt. Ha szenvedélyesen szereti az autóipart, és érdekli a karrierfejlesztés, akkor most itt a lehetőség, hogy csatlakozzon az ATP Group elkötelezett csapatához” – közölték az ATP Motors képviselői.

 

Résztvevők a Nagyvárad Job Expón

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában