Koncert

2023.05.18. 19:04

Carson Coma akusztik a Szigligeti Színházban

Forrás: Festum Varadinum

Fotó: Vigh Lászlo Miklós

Pikó Stefánia

Hatalmas sikere volt a Carson Coma akusztik koncertnek a nagyváradi Szigligeti Színház falai között. A váradi rajongók – akikből, mint kiderült, van bőven – szerda este, egy rendhagyó fellépés keretében találkozhattak kedvenceikkel a Festum Varadinumon. A népszerű zenekar frontembere, Fekete Giorgo és Gaál Péter (ütőhangszerek) koncertje új megvilágításban mutatta meg a bandát és a zenét, amit játszanak.

Fotó: Vigh László Miklós

A színház helyszíne, illetve a körítéstől mentes megjelenés a zenei fesztiválokon megszokott pörgős koncertekkel ellentétben egy sokkal meghittebb közeget teremtett, amibe a közönség és a zenészek is hamar belekényelmesedtek, a szó pozitív értelmében. A jelen lévő lelkes rajongók kaptak az alkalmon, és be-bekiabáltak a dalok között, de azok előadása alatt sem maradtak csendben, végig együtt énekeltek a zenészekkel. Még a Feldobom a követ című legújabb számukat is jól ismerték, egyetlen egyet nem, azt is csak azért, mert még meg sem jelent. A Carson Coma zenészei ugyanis úgy döntöttek, teljesen megőrjítik a rajongókat, és előadtak egy dalt a június elején megjelenő albumukról, a Bankrablás Atival-t. A frontember egyébként megjegyezte, hogy még sohasem koncerteztek Nagyváradon, de ezentúl biztosan jönni fognak, látva, hogy volna rá igény, és hogy ilyen sokan szeretik itt őket.
A bohó, laza, humoros fiúk a koncert végére láthatóan azoknak a szívébe is belelopták magukat, akik visszafogott kíváncsisággal ültek be a koncertre A napokban biztosan sokkal több lakásban, autóban csendülnek fel a Carson Coma-dalok a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában