Koalíció

2024.04.13. 17:26

Nicolae Ciucă: továbbra is nagyon komoly partnerek szeretnénk lenni ebben a kormánykoalícióban

Agerpres

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Nicolae Ciucă szombaton kijelentette, hogy a komolyság és a felelősségtudat híve a kormánykoalícióban, és megismételte, hogy a választási szövetséggel kapcsolatban is hasonló hozzáállásra van szükség.
A politikus a PNL Tulcea megyei helyhatósági jelöltjeit bemutató rendezvényen vett részt. Nyilatkozatával Murighiol község polgármestere, Filip Ivanov kijelentésére reagált, aki viccesen azt javasolta, hogy a két kormánypárt viszonyában a PNL az após szerepét töltse be.
Szeretném, ha továbbra is nagyon komoly partnerek lennénk ebben a kormánykoalícióban, és a választási szövetséghez is így kell hozzáállni. Lehet viccelődni, mert emberek vagyunk, és lehetnek saját értelmezéseink, de mi ezt a politikai konstrukciót a felelősség és a kontextus figyelembevételével fogadtuk el' - mondta Ciucă, emlékeztetve arra, hogy Oroszország Ukrajna elleni háborúja a Tulcea megyeiek mindennapjaira is hatással van. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában