Beszterce-Naszód megye

2024.04.16. 16:50

Iskolabuszból kiszálló gyermeket ütött el egy haszonjármű

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Agerpres

Az iskolabuszból kiszálló 8 éves gyermeket ütött el kedden egy haszonjármű a Beszterce-Naszód megyei Kormája (Cormaia) településen - közölte a megyei rendőrség.
Az oláhszentgyörgyi (Sângeorz-Băi) rendőröket kedden dél körül riasztották a kormájai balesethez. Az első vizsgálatokból kiderült, hogy a tanuló kiszállt az iskolabuszból és megpróbált átkelni az úttesten, amikor a 61 éves oláhszentgyörgyi férfi által vezetett teherautó nekiment. A teherautó, de az iskolabusz 65 éves sofőrjét is megszondáztatták a rendőrök, de az eredmény mindkettőjük esetében negatív volt.
A fiúcskát kórházba szállították kivizsgálásra. A besztercei megyei sürgősségi kórház szóvivője, Camelia Strungari szerint a páciens együttműködő és állapota stabil, többek között CT-vizsgálatnak is alávetik. A rendőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit, és büntetőeljárást indított gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában