Helyi sport

2022.08.18. 09:00

Remek hangulatú edzőtábort szerveztek a Tigrisek

Cseke Sándor

A Nagyszalontai Tigrisek Kosárlabda Klub (NTBC) negyedik alkalmommal szervezett edzőtábort a csapat játékosainak. A nagyszalontai strand és a mellete található kosárpálya kiváló helyszínnek bizonyult. Itt a közel negyven 10-17 év között fiatal sportoló erőnléti, taktikai és készségfejlesztő edzéseken vett részt. Az edzéseket Boros Adrienn, Stretea Máté, Szabó Ákos irányították, a szakmai rész mellet külön hangsúlyt fektettek arra, hogy mindenki jól érezze magát és a fiatalok még inkább magukénak érezzék a kosárlabdát.

Az edzések mellet természetesen jutott idő a kikapcsolódásra is. Volt filmnézés, exatlon, társasjátékok, valamint a résztvevők a MIDESZ Recreatio projektjének programjaival is megismerkedtek. Szabó Ákos, a tábor főszervezője, külön kiemelte, hogy a tábor célja teljesmértékben megvalósult, mivel a sok közös élmény egységesebbé tette a csapatot.

 

Borítókép: a szerző felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában