Adni jó

2022.12.09. 10:10

Karácsonyi cipősdoboz-akció az Ovisuli Egyesülettel

Ciposdoboz akcio

Az Ovisuli Egyesület közösen a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezettel, és partnereik támogatásával karácsonyi cipősdoboz gyűjtést szervez december 3. és 21.-e között. Amikor adunk, valójában kapunk! Ha Ön is meg szeretne örvendeztetni egy hátrányos helyzetű gyermeket, kövesse az alábbi lépéseket. Mit is kell tennie? Döntse el, hogy lány vagy fiú gyermek legyen az ajándékozott? Döntse el, milyen korosztálynak szánja? Ajándékként játékot, tisztasági eszközöket, édességet, szezonális, új ruházati cikkeket (sapka, sál, kesztyű), kifestőket, mesés könyveket vásárolhat. Ha mindez megvan, vegyen egy tiszta cipősdobozt, rakja bele az ajándékokat, s miután azt jól lezárta, csomagolja be karácsonyi csomagolópapírral, majd írja a dobozra, hogy fiúnak vagy lánynak szól a csomag, illetve hány évesnek.
Az ajándékcsomagot legkésőbb december 21-ig lehet eljuttatni a cipősdoboz begyűjtő helyek valamelyikébe: Fan Ice cukrászda, Republicii utca 26. szám, naponta 10-18 óra között; Dekor Mania hobbybolt (Mihai Eminescu u. 2.), munkanapokon 10-18 óra között; Méhecske Műhely, Moscovei utca 14. szám, munkanapokon 8-16 óra között; Bihar megyei RMDSZ székház, Szent László tér (Unirii) 2-4. szám, munkanapokon 10-15 óra között. „Legyen a karácsony minden gyermeknek igazi ünnep!” - zárják a közleményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában