Gyász

2024.04.26. 07:18

Gyászhírek, április 26.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy HORBER PÁL GÁSPÁR nyugalmazott főgyógyszerész életének 90. évében, 2024. április 13-án eltávozott az élők sorából. Emléke örökké él szívünkben. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk GOGUCZ JÁNOSRA, a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, apatársra, halálának első évfordulóján. A szerető család.

*

Tíz év alatt sok víz lefolyt a Körösön, bátyánk, VARGA SÁNDOR (Nagyvárad) volt lakása előtt a halála és temetése óta. Most a hegyközszentmiklósi temetőben nyugszik beteg teste. Kedvenc regényéből idézve: „… ott kellett maradnia és soha többé nem jöhetett utánunk. Ezt nem lehetett ésszel felfogni! Göröngyök zuhogtak a koporsóra. Visszanéztem. Senki sem jött utánunk!” (Remarque) Azért reméljük, hogy Jézus jobb helyet szánt neki, mivel jó ember lévén megszolgálta. Földi életünk végéig szeretettel és hálával gondolunk rá. Testvérei: Ági, Laci, Jóska és Marika, valamint Klári és Éva néni.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett, kedves leányomra, IANCU MAGDA ANCIKÁRA. Ma 9 éve elhunyt. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívemben itt él emléked örökre, Ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, Ott várj ránk, ha időnk lejárt.” Bánatos édesanyád, Mária és testvéreid.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára és rokonra, STEIN ANGÉLÁRA (1980 – 2015. május 2.) halálának 9. évfordulója alkalmából. Nyugodjon békében! Férje, Zoli, fia, Patrik, valamint a Stein család. 

*

„Nincs senkim rajtad kívül a mennyben, a földön sem gyönyörködöm másban. Ha elenyészik is testem és szívem, szívemnek kősziklája és örökségem te maradsz, Istenem, örökké.” (Zsolt. 73,25-26) Szeretettel emlékezünk ID. MELEG GÁBORRA (1927–2004) halálának 20. évfordulóján. Gyermekei és a gyászoló családjaik.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, ID. BÁTORI SÁNDORRA (élt 66 évet) halálának 12. évfordulóján. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet. Szívünkben a fájdalom, szeretet.” Felesége, Irén, leánya, Erika és fia, Sándor családjaikkal.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, nagyapára, KOCSIS KÁROLYRA, aki most 7 éve, 80 éves korában, hosszú fájdalom után örökre lehunyta két szemét. Míg élt, szerettük, soha el nem feledjük. Lánya, Marika, veje, unokái, Éva, Öcsi, Rémuszka és Zsolti családjukkal.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CSATA KATALIN (a volt ruhagyár dolgozója) életének 82. évében, rövid, de nehéz szenvedés után elhunyt. Végső búcsút április 29-én 11 órakor veszünk tőle, a Steinberger kápolnából. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk NYÍRI KATALINRA (PÁL KATALIN), aki 19 éve elhunyt. A múltba visszanézve valami nagyon fáj, valakit keresünk, aki nincs velünk már. Örökké bánatos édesanyja, testvére, két lánya és azok családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában