Áramkimaradás

2020.07.24. 10:24

Leszakított elektromos vezeték Biharon

Forrás: Info trafic jud. Bihor

Túlméretes szállítmány okozott fennakadást a közlekedésben és áramkimaradást csütörtök délben Biharon, amikor leszakított egy túlságosan lehajló elektromos vezetéket. A 19-es jelzésű országút adott szakaszán harminc percig mindkét irányban állt a forgalom, a helyszínen rendőrök irányították a közlekedést.

A Közúti Infrastruktúrát Kezelő Országos Társaság (CNAIR) közleménye szerint a Borsnál az országba belépő túlméretes szállítmány július 23–3.0 között Máramaros irányába a következő útvonalon fog haladni: Bors – 190-es megyei út – Bihar DN19 – Érmihályfalva – DN19 – Nagykároly kerülőút – DN19 – Szatmárnémeti – DN19 – Sárköz – DN1C Szinérváralja – DN1C – Miszmogyorós (Tăuții Magheruș). A jármű ipari felszerelést szállít. A jármű szélessége 4,8 m, a haladási sebessége az útviszonyoknak megfelelően változhat, azonban a törvény értelmében ez nem haladhatja meg a 70 km/órát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!