ERDON Helyi sport hírek

2017.02.10. 11:48

Újra Korondon járt az Amasport

Ötödik találkozóját tartotta meg az elmúlt hét végén az érmihályfalvi Amasport focicsapata korondi barátaival, a sóvidéki községben.

Ötödik találkozóját tartotta meg az elmúlt hét végén az érmihályfalvi Amasport focicsapata korondi barátaival, a sóvidéki községben.

Az érmihályfalvi Amasport Egyesület amatőr kispályás labdarúgó csapata az elmúlt hét végén már harmadszor látogatott el Korondra, hogy az ottani Internet Kávézó nevet viselő, szintén baráti társaságra alapuló gárdával megmérkőzzön. Péntek délre értek a Hargita megyei községbe, ahol a vendégfogadás után, délután már pályára is léptek: a sóvidékiek két csapatával az érmellékiek bővített kerete nézett szembe 4X20 perces meccseken, egy-egy döntetlen és vereség mellett 2 döntetlent elérve.

"Kimelegítés"

Szombat hajnalban böllérversenyt tartottak a sóvidéki községben, ezen alternatív volt a részvétel (reggel 6 órától), tekintettel az előző esti bulira, ám délben újra a focié volt a főszerep, ezúttal Amasport 1 vereség mellett 3 győzelmet könyvelhetett el. A délutánra tervezett szánkózást a szó szoros értelmében elmosta az eső, de a sportbarátok vigasztalódtak az esti újabb mulatságban. Vasárnapra már csak a korábbi bemelegítésekét ellentételező "kimelegítés" maradt, illetve a búcsú, azzal az ígérettel, hogy nyáron Érmihályfalván találkoznak, a látogatások/viszont-látogatások "eredményét" 3-3-ra egyenlítve.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!