ERDON Helyi sport hírek

2010.07.05. 15:33

Mikolai Turul: Átszervezik a csapatot

<p>Szatmár megye – Tíz pontos hátránnyal kezdheti majd a IV. ligás labdarúgó–bajnokságot a Mikolai Turul együttese, amely az elmúlt hétvégén megkezdte a felkészüléseket a 2010/11–es idényre.</p>

Mint ismeretes, a mikolaiak az elmúlt idényt a III. Ligában kezdték meg, azonban a tavaszi idényből csak négy fordulót játszottak le, majd anyagi gondok miatt feladták a további divíziós szereplést. A román szövetség döntése alapján a további bajnoki mérkőzéseket játék nélkül 3–0–ra vesztette el a Turul, így a 6. csoport utolsó helyén, 15 ponttal zárták a 2009/2010–es idényt. Mivel nem teljesítették a 25 pontos küszöböt, a szabályzat értelmében, a küszöb és a teljesített pontszám különbségével kezdi a következő idényt, egy osztállyal alacsonyabb szinten.
Dobos Csaba klubelnök elmondta, egyelőre ő irányítja az edzéseket. Az első tréningen mintegy 20 helybéli fiatal jelent meg, és várhatóan a következő hónap elején lesz végleges a húszfős keret. „A csapat gerincét helybéli fiatalok fogják alkotni. Így kezdjük majd a következő idényt” – mondta Dobos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!