ERDON Helyi sport hírek

2008.11.17. 14:45

Hagyományos karate

<p>Alig fejeződött be a hazai hagyományos karate bajnokság és lezárult a küzdelem az UAMT-kupában, a váradi versenyzők egy része tovább folytatja a felkészülést.</p>

Ők  tízen azon román válogatottak tagjai, amelyek e hét végén Csehország fõvárosában, Prágában a Fudokan – Shotokan stílusú hagyományos karate Európa-bajnokságon vesznek részt Vancea Pavel edzõ kíséretében.

A Nagyváradi UAMT Agora Sportklubot a következõ versenyzõk képviselhetik: Babics Eduárd, Pántya Gergõ, Alexandra Baba, Ionel Bara Ionel a gyereksportolók között, Szakál Beáta a kadétkorú versenyzõket képviseli, Sandru Brigitta és Raul Tudoric[ pedig az ifjúságiak között reménykedik éremszerzésben, akárcsak Ioana Tivadar, Mirel Matei és Bernáth Csaba az utánpótláskorúak versengésében. A másik váradi egyesület, a Fudoshin Sportklub karatékái (Laurentiu Avram, Ionut Binselan, Mircea Mihai és Alexandru Gorgan) gyerek kategóriában indulhatnak.

 

Címkék#karate#UAMT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!