ERDON Helyi hírek

2010.06.09. 10:44

Öt céget érdekel az épületrenoválás

<p>Bihar megye - Rendkívüli ülést tartott kedden délelőtt Érmihályfalva Helyi Tanácsa. Ezen egyebek mellett Kovács Zoltán polgármester tájékoztatta a tanácsosokat az új egészségügyi központnak kiszemelt Szenkovics–épület felújításának előrehaladásáról.</p>

Mint már tudattuk, az egészségügyi központ eddigi épületét, a Bujanovics kastélyt bírósági úton visszakapta örököse, a szakminisztérium pedig 400 ezer lejt adott az új központ javítására és modernizálására. A polgármester szerint az ügy elég nehézkesen halad, az önkormányzat csak segít a beruházás „levezénylésével” megbízott intézményvezetőknek. A Közegészségügyi Igazgatóság illetékeseivel egyeztettek arról, milyen helyiségekre is van szükség a rendbehozandó épületben, és azokat hogyan helyezzék el. Az elektronikus közbeszerzési portálon (seap) közzétett pályázat alapján öt cég, vagy cégcsoport vett részt június 7–én, hétfőn azon a helyszíni szemlén, melyen szakértőik felmérhették az épület állapotát. Ennek tudatában a június 14–i, hétfői határidőig tehetik le ajánlataikat a tervezésre és kivitelezésre, tette hozzá Oláh Zoltán, a hivatal közbeszerzésekkel foglalkozó alkalmazottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!