ERDON Helyi hírek

2010.02.10. 17:34

Büntetések a feketézésért és a tilosban parkolásért

<p>Szatmár megye — A januári hónap folyamán a szatmárnémeti piacokon a feketekereskedelem felszámolása érdekében tizennégy ellenörző akciót tartottak a Szatmárnémeti Közösség Rendőrség munkatársai.</p>

A januári hónap folyamán a szatmárnémeti piacokon a feketekereskedelem felszámolása érdekében tizennégy ellenörző akciót tartottak a Szatmárnémeti Közösség Rendőrség munkatársai. A kiszállások alkalmával tizenhat esetben róttak ki büntetést szabálysértésért, összesen 2 060 lej értékben, és 1 850 lej értékben koboztak el különböző árúcikket a feketézőktől. Ugyancsak az elmúlt hónapban 36 gépkocsivezetőt értesítettek arról, hogy tilosban parkol autójával.

Ennek szélvédőjére helyezett meghívó segitségével az ellenőrök a szabálytalankodókat 48 órán belül az intézmény Universului utcai székhelyére kérették azért, hogy tisztázzák a kialakult helyzetet. A polgárőrök által felkínált lehetőséggel 25 állampolgár élt, ők ennél fogva figyelmeztetésben részesültek; 5 személyt 660 lej értékű pénzbírsággal sujtottak mert nem jelentkezett a megadott időpontig, és további 7 személy ügye folyamatban van — olvasható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!